ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Το υγραέριο αποτελεί μια από τις πλέον οικονομικές και σύγχρονες επιλογές ως καύσιμο κίνησης, ως καύσιμο θέρμανσης και ως καύσιμο βιομηχανίας. Η ΕΤΕΚΑ GAS με συνεχείς επενδύσεις σε νέα προϊόντα έχει φέρει το υγραέριο στην καθημερινότητά σας με αξιοπιστία και ασφάλεια, προάγοντας την οικονομία και την ευκολία χρήσης του.

Ως υγραέρια χαρακτηρίζονται οι υδρογονάνθρακες προπανίου και βουτανίου, καθώς και τα μίγματα τους, τα οποία προέρχονται είτε από την διύλιση του αργού πετρελαίου, είτε από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου. Το υγραέριο είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας με μοναδικά πλεονεκτήματα. Προσφέρει αυξημένη αυτονομία, μειώνει τα λειτουργικά έξοδα ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τρόπο λειτουργίας του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Η υγραεριοκίνηση (autogas) αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για την καθημερινή μετακίνηση, καθώς προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων. Η μετακίνηση με υγραέριο εξοικονομεί έως και 40% σε σχέση με την βενζίνη , προσφέρει μεγάλη αυτονομία και παράλληλα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των μειωμένων εκπομπών ρύπων.

Η βιομηχανία είναι ένας τομέας με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες.  Η χρήση υγραερίου προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου και εξασφαλίζει χαμηλές δαπάνες συντήρησης που συμβάλλουν στη μείωση των καθημερινών λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης σας.

Είμαστε από τους κυρίους προμηθευτές υγραερίου και προπανίου και χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις με επαγγελματισμό, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.