Στην ΕΤΕΚΑ για μία ακόμη χρονιά συγκεντρώσαμε πληροφορίες και συμβουλές, που θα βοηθήσουν όλους να προστατεύσουμε τον κινητήρα και το περιβάλλον μας. Χρησιμοποιούμε πλήρως συνθετικά λιπαντικά για μέγιστη λειτουργική απόδοση και ακόμη καθαρότερη ατμόσφαιρα. Βρείτε το ενημερωτικό έντυπο σε όλα τα πρατήρια μας. Γιατί όταν κερδίζει το περιβάλλον κερδίζουμε όλοι! &nbsp

Οκτώ (8) νέα πρατήρια με ανανεωμένη και σύγχρονη εικόνα προστέθηκαν στο δυναμικό της ΕΤΕΚΑ. Μην παραλείψετε να κάνετε μία στάση σε ένα από αυτά για να γνωρίσετε από κοντά την αξεπέραστη ποιότητα καυσίμων, τη φιλική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, που μόνο το δίκτυό μας μπορεί να προσφέρει! ECONOMAKIS FUELS SINGLE MEMBER PC Λ.Φιλαδελφείας 45, ..

H ΕΤΕΚΑ GAS φέρνει την ευκολία και την πρακτικότητα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω στη συσκευασία υγραερίου, διαθέτουμε πλέον φιαλίδια βουτανίου για καθημερινή χρήση. Τα φιαλίδια της ΕΤΕΚΑ GAS κατά το γέμισμα τους βρίσκονται υπό συνεχή έλεγχο, ώστε να έχουν χαμηλή εσωτερική πίεση σε συνθήκες λειτουργίας και  καλύπτουν τις ελληνικές αλλά ..

Η ΕΤΕΚΑ Α.Ε, διαθέτοντας εμπειρία 35 ετών  στον τομέα της ενέργειας και του Bunkering, συμμετέχει για μία ακόμη φορά στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση της Διεθνούς Ναυτιλίας «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018». Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ένα πλήθος συνεργατών , εργαζομένων και φίλων έδωσαν το παρόν τους στο περίπτερο της εταιρείας, για ..

  H ETEKA συμμετέχει για μια ακόμη φορά στη σημαντικότερη και μεγαλύτερη έκθεση της Διεθνούς Ναυτιλίας “Ποσειδώνια 2018”, 4-8 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Πάνω από 1.900 εταιρείες και όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον της ναυτιλίας αναμένεται να κάνουν τη φετινή εμπειρία μοναδική! Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας 3.421 / Hall ..

Από τις αρχές του 2018, έξι νέα πρατήρια προστέθηκαν στο δυναμικό της ΕΤΕΚΑ. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες και σας καλούμε να τους επισκεφθείτε, για να γνωρίσετε από κοντά την αξεπέραστη ποιότητα καυσίμων, τη φιλική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, που μόνο το δίκτυό μας μπορεί να προσφέρει! ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 3ο χλμ Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος ..

Η ΕΤΕΚΑ έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για την ικανοποίηση των καταναλωτών της. Γι’ αυτό, δημιούργησε ένα ενημερωτικό έντυπο, όπου παρουσιάζονται απλοί τρόποι, με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομούν καύσιμα και παράλληλα, να προστατεύουν το περιβάλλον. Το έντυπο κυκλοφορεί σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της ΕΤΕΚΑ

Η ΕΤΕΚΑ, η μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη νεολαία. Φέτος, το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ως χρυσός χορηγός στην ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Καλή επιτυχία σε όλους μας τους αθλητές και τις αθλήτριες!

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, η ΕΤΕΚΑ γίνεται χορηγός και στον 30ο Γύρο της Αθήνας, γιατί έχει δύναμη και στόχο: Φέτος, τρέχουμε και προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Ο 30ος Γύρος της Αθήνας απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ..

Κάτω από το πιο λαμπερό μνημείο του δυτικού πολιτισμού, την Ακρόπολη, η ΕΤΕΚΑ στήριξε τις προσπάθειες χιλιάδων αθλητών που έτρεξαν στον αγώνα 5 Km, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016. Με κεντρικό μήνυμα “ένας αγώνας 2.445 ετών φωτός”, το Acropolis Night Run έχει σκοπό να διαδώσει σε όλο τον κόσμο το συμβολισμό της νίκης του φωτός, ..